Egenprodusert mat
Påske
Lam fra Oppdal er blitt partert, lammesidene blir lagt i salt og henges til tørk på tørkerommet vi har her på Løkkemyra.
Sammen med fenalåra, blir de ferdige i begynnelsen av mars måned til denne høytiden.
Provencemarinert lammelår er også blitt en del av påsken til mange av våre kunder.
Spør oss om tilbedningstips og tilbehør.
Marinerte biffer og ferskt lammekjøtt anbefales også for til gode påskemiddager.
Husets bacalao, biff stroganoff, gyros og afrikansk lammegryte er enkle ferdigretter, som er lette å ta med seg på hytta og på tur.
Vi vakumerer det meste så du trygt kan ta det med i sekken din.
Til påskefrokosten har vi egenprodusert pålegg og hjemmelagde salater.
Pølsemakeriet
Pølsemakerne våre Jonas og Bjørge lager pølser flere ganger i uka. Middagspølse (Gaupsetpølsa), meterpølse, og flere typer snadderpølser.
Grillpølsa, som alle små og store barn fortsatt får smake når de er på besøk, er fortatt like populær. Fra gode gamle oppskrifter er det alltid like spennende når det kommer nylagde pølser rett fra kokeskapet.
Spekemat
Bjørge sin egen spekeskinke har modnet i 2 år, og ligger nå ferdig for salg i disken.
Salater
I disken har vi mange ulike salater vi lager selv. Her har vi også samlet på gode oppskrifter gjennom mange ti -år.
Julemat
Vi kan tilby egenprodusert julemat av lokale råvarer:
Pinnekjøtt - pinnekjøttkoteletter - fenalår - julepølser, røkt og urøkt - sosisser - svinemorr og normørsmorrpølse - medisterkaker - fleskepølse - sylte - lammerull- pyntet juleskinke - røkte og kokte lammelår med og uten bein - paté og leverpostei - kokt oksetunge - spekepølser - røkt svinekam - fersk ribbe av norsk gris - stort utvalg av viltkjøtt og and.
Vi har også til hjemmeproduksjonen:
Sider med innlegg til lammerull og okserull - buklist/svange eller grisehoder til produksjon av sylte - tarmer til produksjon av ulike typer pølser - svinelever og spekk til leverpostei - medisterdeig - medisterfarse - fersk lammeribbe til produksjon av pinnekjøtt.