Overtidsmat fra uke 14 2019

 

OVERTIDSMAT FRA UKE 14 2019

Mandag: 
- Sei gordon blue , råkost, remulade, kokt potet ( E,M,G,Sen ,Se )
- Kyllinggryte med chilli og peanøtter , ris og salat ( M,P, Se, Sen )
- Torskeburger , salat og rømmedressing ( F, M, E )

Tirsdag : 
- Blandaball, pølse , kålrot, bacon og kokte poteter  (F, G, M )
- Kyllingboller , fløtesaus , aspargesbønner og stekt potet ( Sen, Se )
- Kjøttkaker, ertestuing, brun saus og kokt potet ( E, Sen , Se )

Onsdag:
-Seikaker, råkost, smeltet smør og kokt potet .( F)
- Greske kjøttboller i tomatsaus og stekt potet  ( E, Se, Sen )
- Biff Stroganoff , potetmos og salat (M)

Torsdag
-Saltkjøtt, potetball, kålrotstappe, bacon og kokte poteter ( M)
-Peppergryte ris og salat ( G)
-Karbonader , grønnsaker , stekt løk og kokt potet ( F, M )

Fredag :
-Gyros , ris og salat ( M, So )
-Marinerte koteletter , grønnsaker , peppersaus og stekt potet ( So, M, G, Se, Sen )
-Biffsnadder, stekt potet , bearnaisause ( F, M )

ALLE DAGER :

-Laks , agurksalat , rømme og kokt potet ( F, M, )
-Lasagne , salat og baguett ( G, M, Sen , Se )
- Kyllingfilet , stekte grønnsaker , bearnaisause ( So, E, M )

 

Alle middagene koster kun kr 145,- pr pors eks mva 
Bestilling senest 2,5 timer før levering/henting
Bringing av mat kr 200,- TLF 715 80 650


 

Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram: