Julebord 2018

JULEMENY  2018


KLASSISK JULEBORD 

  • Kaldt:
  • Juleskinke med asparges og rødbeter
  • Roastbiff med remulade
  • Spekeanretning med potetsalat
  • Røkt laks med eggerøre
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Brød og smør
  • Varmt:
  • Svineribbe med husets medisterkaker, surkål, rødkål, saus, tyttebærsyltetøy og  kokte poteter.
  • Husets pinnekjøtt med kålrabistappe, julepølse og kokte poteter.
  • Pris kr 450,- pr. pers
  • Minimumsbestilling 10 personer

 JULETALLERKEN 

    • Svineribbe og husets pinnekjøtt 
    • Medisterkaker, julepølse,
    • kålrotstappe, surkål, rødkål, saus, tyttebærsyltetøy og kokte poteter.
    • 1 gang servering kr 320,- pr pers
    • 2 ganger servering kr 350,- pr. pers 

  •   JULETAPAS MENY NR. 1 


    • Kaldt:
    • Rosastekt reinsdyrsfilet med rødløkskompott 
    • Rosmarin og hvitløks marinert lammecarre
    • Fritert scampi, sweet chili
    • Husets langtidsmodnede spekeskinke av frittgående Valdres-gris (24 mnd modning)
    • Lefse med pesto og spekeskinke
    • Varmt:
    • Glasert ribbe med søtpotetpure
    • Tapaspølse
    • Saltbakte amandinepoteter
    • Vegetarrett:
    • Varm couscoussalat med cherrytomater og basilikum

    • Pris kr. 420,- per pers
      Minimumbestilling 10 personer .



    • JULETAPASMENY NR.2

      • Kaldt:
      • Timian -og appelsinglasert andebryst
      • Fylte sjampinjonger med eple, chorizo, persille, løk
      • Hvitvinsdampa blåskjell
      • Lefse med pesto og langtidsmodna spekeskinke
      • Ovnsbakt klippfisk med aioli
      • Varmt:
      • Glasert pinnekjøtt med rotmos
      • Tapaspølse
      • Saltbakte amadinepoteter
      • Vegetarrett:
      • Vårrull med kål, rotgrønnsaker, hvitløk og ingefær
      • Tilbehør:
      • Foccacia, aioli, pesto, oliven, fetaost, potetsalat med hvitløk og salat

      • Pris kr. 460,- per pers
      • minimumbestilling 10 personer 


      • DESSERTER 

        • Vi kan også tilby et utvalg desserter :
        • Riskrem med rød saus
          Multekrem
          Panna Cotta
          Creme Brulee
          Creme Catalan

        • Pris kr. 70,- per pers
        • Minimumsbestilling 5 pers per type dessert
          Vi har også karamellpudding, både liten og stor
        • For bestilling ring 715 80650  
          Mail angus@gaupset.no



       



       


     



 

Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram: