BRYLLUP

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en bryllupsmeny

En bryllupsmeny varierer ofte mye fra brudepar til brudepar.Hva man ønsker av fisk eller kjøtt, en kombinasjon eller kanskje har Dere en favoritt dessert? Pris, årstid og antall gjester ?

Ring eller kom innom for en uforpliktet prat! Så setter vi opp ett forslag sammen.

Anne Grethe og Jim
Kokk 

FORSLAG BRYLLUPSMENYER 2018

 

 

                                                                                                  Menyforslag 1

                                                                                     Ristet sjøkreps i chili- og hvitløk

med hvitvinsdampa blåskjell,

rødløkspure, syltet squash, marinert stangselleri og

kremet pepperrotsaus

 

Helstekt hjortefilet

med sautert sopp, bakt cherrytomat, glasert sjalottløk,

sellerirotpure, saltbakt amandinepoteter, rødvinsaus 

 

Crème Brulee

med jordbærsorbet og sesongens syrlige bær.

 

Menypris: 640,-

 

                                                                                               Menyforslag 2

 

 Skalldyrbisque

 med sjøkreps, blåskjell

og finkuttede grønnsaker.

 

Pepperglasert andebryst

med jordskokkrem, bakte rotfrukter,

syrlig eplesaus og potet Anna

 

 

Pasjonsfruktsorbet og bringebærsorbet

med innslag av mørk sjokolade, sesongens bær og hippen

 

Menypris: 620,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                     Menyforslag 3

 

Råmarinerte kamskjell med persille- og rucculasalat,
balsamicosirup

 

 

                                                                                                                              Helstekt kalvefilet

med bakte beter og sjalottløk, søtpotetpure,

saltbakt amandinepoteter,

portvinsaus.

 

Sjokoladepannacotta

med friske bringebær, syrlig bringebærærcoulis

 

 

Menypris: 635,-

 

                                                                                                            Menyforslag 4

 

 

Carpaccio av okse indrefilet

med ruccula, ristede pinjekjerner,

revet manchego, nykvernet sort pepper

 

 Gratinert klippfisk

med sauterte aspargesbønner,

baconsmør tilsmakt med timian og chili,

potet -og sellerirotpure

 

 

Konfektkake med mørk og hvit sjokolade,

pasjonsfruktsorbet

 

Menypris: 615,-

 

 

  

 

 

 

 

 

                                                                                                               Menyforslag 5

 

 

Rosastekt lammecarre og hjemmelaget lammepølse,

råmarinerte grønnsaker,

sprø jordskokk, balsamicosirup.

 

 Ovnsbakt kveite

med glaserte gulrøtter, syltet agurk, fyldig smørsaus,

saltbakte amadinepoteter

 

Sjokoladeterte

med jordbær- og rabarbrasorbet,

sesongens friske bær

 

Menypris: 600,-

 

 

 

 

 

Alle forretter serveres med nybakt foccacia

 

 

 

 

 

 

 

 

 


14215647_1363798406971355_1630839207_o.jpg 14203060_1363798490304680_974509671_o.jpg Bryllupsbilder.jpg

Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram: