Julebord 2018

JULEMENY  2018


KLASSISK JULEBORD 

  • Kaldt:
  • Juleskinke med asparges og rødbeter
  • Roastbiff med remulade
  • Spekeanretning med potetsalat
  • Røkt laks med eggerøre
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Brød og smør
  • Varmt:
  • Svineribbe med husets medisterkaker, surkål, rødkål, saus, tyttebærsyltetøy og  kokte poteter.
  • Husets pinnekjøtt med kålrabistappe, julepølse og kokte poteter.
  • Pris kr 450,- pr. pers
  • Minimumsbestilling 10 personer

 JULETALLERKEN 

    • Svineribbe og husets pinnekjøtt 
    • Medisterkaker, julepølse,
    • kålrotstappe, surkål, rødkål, saus, tyttebærsyltetøy og kokte poteter.
    • 1 gang servering kr 320,- pr pers
    • 2 ganger servering kr 350,- pr. pers 

  •   JULETAPAS MENY NR. 1 


    • Kaldt:
    • Rosastekt reinsdyrsfilet med rødløkskompott 
    • Rosmarin og hvitløks marinert lammecarre
    • Fritert scampi, sweet chili
    • Husets langtidsmodnede spekeskinke av frittgående Valdres-gris (24 mnd modning)
    • Lefse med pesto og spekeskinke
    • Varmt:
    • Glasert ribbe med søtpotetpure
    • Tapaspølse
    • Saltbakte amandinepoteter
    • Vegetarrett:
    • Varm couscoussalat med cherrytomater og basilikum

    • Pris kr. 420,- per pers
      Minimumbestilling 10 personer .



    • JULETAPASMENY NR.2

      • Kaldt:
      • Timian -og appelsinglasert andebryst
      • Fylte sjampinjonger med eple, chorizo, persille, løk
      • Hvitvinsdampa blåskjell
      • Lefse med pesto og langtidsmodna spekeskinke
      • Ovnsbakt klippfisk med aioli
      • Varmt:
      • Glasert pinnekjøtt med rotmos
      • Tapaspølse
      • Saltbakte amadinepoteter
      • Vegetarrett:
      • Vårrull med kål, rotgrønnsaker, hvitløk og ingefær
      • Tilbehør:
      • Foccacia, aioli, pesto, oliven, fetaost, potetsalat med hvitløk og salat

      • Pris kr. 460,- per pers
      • minimumbestilling 10 personer 


      • DESSERTER 

        • Vi kan også tilby et utvalg desserter :
        • Riskrem med rød saus
          Multekrem
          Panna Cotta
          Creme Brulee
          Creme Catalan

        • Pris kr. 70,- per pers
        • Minimumsbestilling 5 pers per type dessert
          Vi har også karamellpudding, både liten og stor
        • For bestilling ring 715 80650  
          Mail angus@gaupset.no



       



       


     



 

Skriv ut

Gaupset

Våre åpningstider:

Mandag-fredag 0900-1800
Lørdag 0900-1600


Kontakt oss:

telefon: 71 58 06 50

e-post: angus@gaupset.no

Besøk oss på Facebook og Instagram:

 
 


Se her!


Julebord 2018

Vår Julebordsmeny er klar! For bestilling Tlf. 715 80650 Mail angus@gaupset.no
klikk her

Se her!


Konfirmasjon 2019

Årets konfirmasjonsmeny er klar. Om det er noe du/dere lurer på, ring oss gjerne på telefon 715 80 650 eller på mail angus@gaupset.no
klikk her

Se her!


Velkommen til oss på Gaupset

Fra vårt pølsemakeri og kjøkken kan vi tilby menyer for ulike typer catering. Vi leverer julebord, bryllup, konfirmasjoner, barnedåp, bursdagsfeiringer, grillselskap, styremiddager, klubbkvelder, overtidsmat m.m.
klikk her