Innholdet på denne siden er lagt inn 19.05.2014 - Skriv ut

Tapas

 

Vår tapasmeny lages utifra tilgangen på ferske råvarer, ønsker du å sette opp din egen tapasmeny,er det bare å kontakte oss.
Minimumsbestilling 10 personer.


For bestilling av tapas, ring 71 58 06 50 eller send en mail på angus@gaupset.no


Tapas meny nr 1

KALDT :

Spekelefser ( philadelphiaost,ruccola, fenalår, rødløk og lefse)
Marinerte scampispyd 
Hvitløksmarinerte kyllingspyd 
Tingvollost
Varmrøkt salmalaks m/ persillekrem

Varmt::

Bollinios (klippfisk og potet som er fritert )
Husets Tapaspølse
Hjemmelaget Focaccia, pesto, Potetsalat/ m hvitløk, oliven, gresk salat, fetaost, hvitløksaus.

340,- kr per pers

 

Tapasmeny nr 2

Kaldt :
Kamskjell
Parma m/asparges
Spekelefser
Teryakimarinert salmalaks
Rosmarin og hvitløksmarinert lammefilet
Marinerte reker

Varmt:
Greske kjøttboller m/tomatsaus,
Bollinios

Tilbehør
Hjemmelaget foccacia,potetsalat m/ hvitløk, gresk salat,oliven,fetaost,pesto
pris kr 370,- per pers.

Gryte/ varmrett i tillegg  75 ,- pr pers.
Dessert i tillegg : 75,- pr pers

 

 



20150226-124625-2033-Edit.jpg 20150226-124714-2036-Edit.jpg 20150226-124850-2040-Edit.jpg 20150226-124403-2028-Edit.jpg



Skrevet ut fra www.gaupset.no - angus@gaupset.no - tlf.: 71 58 06 50