Innholdet på denne siden er lagt inn 19.05.2014 - Skriv ut

Gryte- og middagsretter

Gryter- og middagsretter

Biff stroganoff m/ ris og salat (M)   240,-
Peppergryte m/ ris og salat (M, G, Se, Sen)    235,-
Kyllinggryte med peanøtter og chili m/ ris og salat (M, P)   220,-
Beef bourgogne m/ saltbakte amandinepoteter (Se, Sen)   250,-      
Gyros m/ ris og salat ( M, So, G)   260,-                                                                                             
Sosekjøtt m/ erterstuing, gulrot, poteter og tyttebærsyltetøy (G, M)    285,-                  
Fiskesuppe med skalldyr og brød (F, S, M, G)   180,- 
Husets Bacalao m/ flatbrød (F, G)   230,-
Klippfiskgryte med kokte poteter (F, M)    240,-
Lammesteik m/ stekte grønnsaker, fløtesaus og kokt potet (M, G)   275,- 
Oksesteik m/ rotgrønnsaker, rødvinssaus og saltbakte amandinepoteter (M, Sen, Se)   275,-
Hjortesteik m/ rotgrønnsaker, kremet viltsaus og kokt potet (M)   345,-
Svinesteik m/ surkål, gulrot, brunsaus og kokt potet (M)   235,-
Viltgryte m/ potetmos (M), ris, kokt potet, stekt potet (Sen, Se)  (M)   270,-
Bættasuppe m/flatbrød (G)   165,-
Foccacia helt 180,- / halvt 90,-

For bestilling eller spørsmål, send mail til angus@gaupset.no eller ring 715 80 650

(Fiskesuppe må bestilles to dager i forveien, øvrige retter/brød innen kl 12 dagen før)
Det er fullt mulig å bytte tilbehør til rettene, vi kan også lage andre 


3000_140327102555_0587_per_kvalvik.jpg



Skrevet ut fra www.gaupset.no - angus@gaupset.no - tlf.: 71 58 06 50