Innholdet på denne siden er lagt inn 14.03.2018 - Skriv ut

Overtidsmat fra uke 31 2018

 

Mandag
- Gaupsetpølse med potetstappe 

- Kyllinggryte med chili og peanøtter, ris, salat
- Torskekaker, drue –og purresalat, kokt potet

Tirsdag
- Blandaball, pølse, kålrot, bacon, kokt potet
- Beef borgougne, stekt potet
- Lammegryte med kokt ris .

Onsdag
- Bacalao, flatbrød
- Biffsnadder med stekt potet, bearnaisesaus
- Biff stroganoff, potetmos, salat

Torsdag
- Saltkjøtt, potetball, kålrotstappe, bacon, kokt potet
- Sweet & sour, ris, salat
- Kyllingsnadder, salat, ris, soyasaus .

Fredag
- Gyros, ris, salat
- Kjøttpudding med brun saus, kokte grønnsaker og potet 
- Klippfiskgryte, kokt potet

Alle dager
- Laks, agurksalat, rømme, kokt potet
- Biffsnadder med ris og salat 
- Kyllingfilet, stekte grønnsaker, bearnaisesaus, ris

 

Alle middagene koster kun kr 145,- pr pors eks mva
Bestilling senest 2,5 timer før levering/henting
Bringing av mat kr 200,- TLF 715 80 650




 







Skrevet ut fra www.gaupset.no - angus@gaupset.no - tlf.: 71 58 06 50